Üveg szerelés

Favágás teljeskörűen: túlméretes, túlnőtt vagy veszélyes favágás, szakszerűen, akár alpintechnikával. Beépített területen, vezetékekre veszélyt jelentő fát kivágják, visszavágjuk akár darusautó alkalmazásával, vagy egyéb speciális eszközökkel. Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk helyszíni felmérés után. Pontos árajánlatot csak a helyi adottságok személyes megtekintése után tudunk adni.

Leírás hamarosan!

Leírás hamarosan!

Bízza szakemberre a favágás műveletét, főleg, ha az a fa lakókörnyezetben található. A költségek felelőtlen spórolása könnyen óriási kárt tud okozni: rossz helyre esett kisebb-nagyobb ágak, rossz helyre dőlt fa, rosszul biztosított munkavégzés mind-mind anyagi károkat okozhat (épületben, parkoló gépjárműben, kerítésben stb.), legrosszabb esetben akár még emberi sérülés, komoly baleset is történhet! Sok olyan eset történik, hogy spórolni szerettek volna fakivágó cég mellőzésével, de az keletkezett kár sokszorosa lett egy esetleges megbízásnak.

Évtizedes tapasztalattal bíró favágó szakembereink első ránézésre megtudják mondani, hogy hol és hogyan kell nekiállni egy fa kivágásának, visszavágásának. Sok olyan speciális körülmények vannak, amire laikusként nem is gondolnak, de egy favágónak alapvetően szeme előtt kell tartania a sikeres munkavégzés érdekében.

Favágás specialista

Mitől számít veszélyesnek egy fa?

Komoly mértékű büntetésre számíthat az, aki nem vágatja ki, vagy fiatalítja meg a veszélyessé vált fát, amennyiben ez még lehetséges. Főleg akkor jelent ez problémát, ha károkozás is történt a hanyagságból kifolyólag. Amennyiben már korábban is látszott, hogy a fa veszélyes, de nem foglalkoztak vele, akár feljelentést is tehetnek a gondatlan tulaj ellen.

Leggyakrabban betegség következtében történő korhadás és kiszáradás, esetleg hasadás miatt válik egy fa veszélyessé. Szintén veszélyessé válik egy fa, ha ránő egy vezetékre, vagy elnyom egyet.

Lehetséges, hogy egy fa önmagában nem veszélyes, de a környezete olyan változásokon ment keresztül (pl. körbeépítették, körbenőtte más növényzet), hogy már veszélyes faként kell kezelni, amihez speciális szakértelem szükséges.

Keressen minket bizalommal, amennyiben ingatlanján, vagy annak közelében veszélyesnek tűnő fát talál!

Üveg szerelés galéria